Mode ubahsuai

Tiada kerja nak buat dan tak tahu nak ubahsuai themes asal untuk tambah ‘page’ di atas membuatkan aku berubah kepada themes yang mudah untuk costumize mengikut selera aku.

Mudah ke? Tak tahu lagi mudah ke tidak. Aku belum selongkar themes ni. Dalam perhatian aku dan mendatangkan ketidakpuasan hati aku ialah background latar yang warna kelabu yang menjadikan blog ni muram.

Lagi satu ialah fontnya aku ank ubah sikit kepada saiz yang besar sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  • November 1, 2009 - 1:46 pm | Permalink

    Selamat mengubah themes.
    Perlukan fokus jugak mender alah ni.

    admin: betul tu saya masih try n error je.

  • November 1, 2009 - 3:37 pm | Permalink

    Wah menarik jugak theme ni 🙂

    hehe bos, tu la kawe tuka… ado sebab knp saya tukar. tak reti nak edit theme lama nak create sub page tu tak jumpa codingnya…..

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *