Ubat kuat

dalam minggu ni gigi aku sakit je. aku bubuh macam2 ubat. ubat gigi, kumur garam, makan fisherman friend, tak baik2 juga.

Aku teringat ‘ubat kuat’ yang tak pakai2 tu aku tenyeh kat gigi berlubang tu. Buleh tahan la… kebas habis… gusi pun kebas. kurang ckit sakitnya.

Aku pergi farmasi beli pil pain killer…. memang power dalam 30minit hilang terus sakit. besoknya kecut bengkaknya.

Awas! ubat ni adalah terkawal! Kena tulis nama alamat dan IC baru boleh beli… tak kisahler. aku nak wat penahan sakit sebelum aku cabut gigi nih. Habis je final exam ni aku terus cabut esok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  • June 18, 2009 - 3:06 pm | Permalink

    hahaha pakai gambir ye bang? itu la guna sebenar gambir serawak!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *