Apalah google ni..!

cakap ikut lenggok anak aku… apalah abah ni…..! amboi sedapnya mulutnyer.

ada cerita baru tak? aku nak dengar.

tarak? ok aku nak bercerita tentang pakcik google akan memperkenalkan satu produk baru yang akan meletup aku kira. Mungkin bakal mengugatkan industri player yang telah gah namanya dalam bidang tersebut. Pakcik Bill Gates.

Pertengahan 2010 ini google dijangka akan memperkenalkan produk baru mereka iaitu Operating System dengan nama google chrome OS. Produk ini akan menggunakan Open source sebagai platform. Selangkah lagi maju ke hadapan dunia open source.

Kalau anda bohsan dengan serangan virus dan membelanjakan duit setiap tahun untuk membeli antivirus berlesen, inilah masa untuk anda bertukar platfrom dari windows OS kepada Open source OS. Seperti yang ramai tahu open source agak kebal dari virus dan boleh didapati percuma di luar sana.

Jadi….. kita tunggu pakcik google umumkan nanti dan kita pakat-pakat sokong (pakai).

Kepada peminat Ubuntu pun boleh cuba compare yer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

  • July 13, 2009 - 8:13 am | Permalink

    wow best tu! tp takut jd mcm linux je la… penggunaan dia x meluas… walopon komen dari org yg pakai x pernah negatif!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *